Aprašymas
Sraigės paruoštos su česnakiniu sviestu ir žalumynais, popierinėje dėžutėje foliniame indelyje.
Grynasis kiekis: 120g.
Sudedamosios dalys: Helix Aspersa Maxima sraigių mėsa, sviestas, česnakas, petražolės, čili pipiras, ciberžolė, druska, sraigių kiautas (nevalgomas).
Laikymo sąlygos: -18°C
• Patogu šildyti.
• Gera dovana.
Vartojimas: Išėmus iš dėžutės ir nuėmus apsauginę plėvelę sraiges reikia tik pašildyti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje (kol išsilydys sviestas).
• Jokiu būdu neperkaitinkite.
• Nešildyti mikrobangų krosnelėje.
• Patiekti su prancūziškos ar itališkos duonos riekele.
• Su dvišake šakute ar dantų krapštuku išimti iš kiauto sraigę ant duonos riekelės ir užpilti kiaute likusiu sviestu. Skanaus!
• Prie tokio gurmaniško patiekalo tinka burgundiškas –nesvarbu baltas ar raudonas vynas. geriausias Côte d’Or.