Aprašymas
Sraigės paruoštos su tijų rūšių sviestu, plastikiniame indelyje.
Grynasis kiekis: 480g.
Sudedamosios dalys: Helix Aspersa Maxima sraigių mėsa, sviestas, česnakas, petražolės, čili pipiras, ciberžolė, druska, paprika, mėlynasis pelėsinis sūris, sraigių kiautas (nevalgomas).
Laikymo sąlygos: -18°C
• Galimybė paragauti įvairesnio skonio vienu prisėdimu.
• Užteks pasimėgauti 4-6 asmenims .
• Gurmaniška vakarienė.
• Geras ir išskirtinis laikas su draugais.
Vartojimas: Išėmus iš dėžutės sraiges reikia sudėlioti į skardą, kurioje gali būti išberta akmens druskos (patogiai išsidėlioja) ir pašildyti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje (kol išsilydys sviestas).
• Jokiu būdu neperkaitinkite.
• Nešildyti mikrobangų krosnelėje.
• Patiekti su prancūziškos ar itališkos duonos riekele.
• Su dvišake šakute ar dantų krapštuku išimti iš kiauto sraigę ant duonos riekelės ir užpilti kiaute likusiu sviestu. Skanaus!
• Prie trio sraigių tinka burgundiškas –nesvarbu baltas ar raudonas vynas. Geriausias Côte d’Or,taip pat dera su nesunkaus stoto raudonuoju Valpolicella, verta parinkti pusiau sauso skonio Riesling vyną.