Aprašymas
Du kartus apvirta ir užšaldyta sraigių Helix Aspersa Maxima mėsa vakuuminėje pakuotėje.
Grynasis kiekis: 250g.
Sudedamosios dalys: sraigių mėsa.
Laikymo sąlygos: -18°C
• Ypatingai šviežiai, paruošta iš švariai ir sveikai užaugintų gyvų sraigių.
• Liesas ir sveikatai naudingas produktas, gausus baltymų ir vitaminų.
• Greitai užšaldyta tik vieną kartą.
• Išsaugotos visos skoninės ir maistinės savybės.
• Visiškai paruošta naudoti patiekalams gaminti, nereikia ilgai virti.
• Paruošta nenaudojant prieskonių – laisvė Jūsų kūrybingumui !
Įdomu: Sraigių mėsa – tai ne vien delikatesas, tačiau ir puikus dietinis produktas. Lyginant su kitų rūšių mėsa, sraigiena yra itin nekaloringa – joje mažiau kalorijų net už liesą žuvį. Napaisant to, sraigių mėsa yra puikus baltymų šaltinis, kuriame gausu žmogaus organizmui būtinųjų aminorūgščių. Sraigiena yra ypač liesa, galima būtų sakyti – beveik neturi riebalų, o tas nedidelis kiekis riebalų yra dar ir naudingas: vyrauja nesočiosios riebalų rūgštys, itin mažai cholesterolio. Todėl sraigių mėsa tinka asmenims, turintiems polinkį į širdies ir kraujagyslių ligas. Be to, sraigienoje randamas didelis rinkinys vitaminų bei minealinių medžiagų. Tai – ypatingas produktas, tinkamas sveikai ir subalansuotai mitybai. Sraigių mėsa yra ne tik skani ir sveikatinga, bet ir lengvai įsisavinama, už tai gerai vertinama mitybos specialistų. 100g sraigių mėsoje yra 16g baltymų, 2g angliavandenių, 1,4g riebalų, 0,4g sočiųjų riebalų, 1g nesočiųjų riebalų rūgščių.
Suvalgius 100g. sraigių mėsos gaunama 30% būtino kasdienio nepakeičiamųjų aminorūgščių kiekio, 62% magnio, 19% geležies, 39% seleno – vieno svarbiausių antioksidantų.
Vartojimas:
• sraigių mėsą atšildyti kambario temperatūroje.
• gerai perplauti vandeniu paminkant tarp pirštų.
• virti 30 min. jūsų pasirinktame patiekale.