Aprašymas
Sraigės paruoštos su mėlynuoju pelėsiniu sūriu foliniame indelyje.
Grynasis kiekis: 100g.
Sudedamosios dalys: Helix Aspersa Maxima sraigių mėsa, sviestas, česnakas, petražolės, čili pipiras, druska, mėlynasis pelėsinis sūris.
Laikymo sąlygos: -18°C
• Patogu šildyti.
• Gurmaniška vakarienė.
• Skirk laiko sau.
Vartojimas: Nuėmus plėvelę pašildyti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje (kol išsilydys sviestas).
• Jokiu būdu neperkaitinkite.
• Nešildyti mikrobangų krosnelėje.
• Patiekti su prancūziškos ar itališkos duonos riekele.
• Su dvišake šakute ar šaukšteliu paimti sraigę ant duonos riekelės, paskaninti indelyje esančiu sviestu. Skanaus!
Prie šių sraigių dera nesunkaus stoto raudonas Valpolicella, verta parinkti pusiau sauso skonio baltą Riesling vyną.